Team Vision har drevet kontorfællesskab på Store Torv 9 siden 2003. Oprindeligt husede bygningen Sparekassen Bikuben A/S med filial i gadeplan og kontorer på 1. og 2. sal.

Der var fra start fokus på at skabe gunstige vilkår for iværksættere i Aarhus, og der blev således etableret sparing og coaching fra bl.a. daværende indehaver af Team Vision, Villy Bech, i samarbejde med DANA, KPMG og advokatfirmaet Delacour.

Henrik Lind grundlagde Danske Commodities A/S på Store Torv 9 i 2004, og er siden (i den grad) vokset ud af rammerne, og har leveret en succeshistorie i dansk erhvervsliv.

Gennem årene er der kommet mere og mere fokus på investeringer inden for ejendomsbranchen, og særligt revisorer og advokater har været velrepræsenteret i huset.

Vi ser det som en stor styrke, at Team Visions kontorfællesskab i dag er sammensat af dygtige og energiske mennesker fra en lang række forskellige brancher og fagområder. Der er endvidere et væsentligt aldersmæssigt spænd, som i særdeleshed er værdiskabende for den gensidige faglige erfaringsudveksling der finder sted.

Halvdelen af lejerne i huset er i dag iværksættere. Resten er Aarhus-afdelinger for virksomheder med hovedkontor andetsteds. Vi huser bl.a. revisorer, finansielle rådgivere, jurister, samt personer beskæftiget inden for kommunikation og sprog, ejendomsinvestering, shipping, foto og sågar psykologi.

Vi glæder os til at byde dig velkommen hos Team Vision.