DET SIGER LEJERNE OM STORE TORV 9

”Det er et herligt sted med gode rammer og alle tiders atmosfære”

Lars Lindskov, CEO Lindskov Communication

”Jeg har haft kontor her siden 2011, og som en lille enkeltmandsvirksomhed er der alt, hvad man behøver – skønne lyse lokaler, godt netværk og sammenhold og dejlige omgivelser.
Kan varmt anbefale stedet.”

Stinne Kopp Vester, SVR Translation

”Dejligt sted, godt miljø, centralt placeret, rimelige priser. Kort sagt: Du kan roligt få (leje) et kontor hos TeamVision.”

Jørgen Kaarup, Straatagets Kontor

“Store Torv 9 tilbyder med sin centrale placering og professionelle rammer, et perfekt udgangspunkt for mødet med vore jyske og fynske kunder. Den centrale placering, den lette adgang, samt de gode rammer, har haft meget stor betydning for vort valg.”

Peter Petersen, afdelingsleder

”Vi har været i huset siden 2009, og har nydt godt af husets fleksibilitet i forbindelse med løbende tilpasning af vores aktiviteter i Aarhus.”

Carsten Rasmussen, afdelingsleder Niels Winther Shipping

”På Store Torv 9 er der en spændende sammensætning af mindre virksomheder, og der er en kollegial stemning mellem virksomheder og personer. Man kan udveksle erfaringer og søge hjælp hos hinanden efter behov, og der er opstået mange venskaber og samarbejder på stedet.”

Kirstine Bauning, ejer af Just B Communication

Huset er blandet på tværs af brancher, hvoraf omtrent halvdelen er iværksættere. Resten er Aarhus-afdelinger for virksomheder med hovedkontor andetsteds. Vi huser bl.a. revisorer, finansielle rådgivere, jurister, samt personer beskæftiget inden for kommunikation og sprog, ejendomsinvestering, shipping, foto og sågar psykologi.